Afbraakwerken

U kan op ons rekenen voor grote sloopwerken van gebouwen, alsook voor kleinere afbraakwerken binnen.

Afbraakwerken zijn een ware specialiteit en daarom stellen wij een gemotiveerd team met kennis van zaken ter beschikking.
We maken gebruik van de laatste nieuwe machines en houden tijdens de werken rekening met alle veiligheidsvoorschriften, het milieu, de omgeving, hergebruik materiaal, ... Kortom we gaan zeer omzichtig en secuur te werk.

Woningen

Wij slopen zowel vrijstaande, als tussenbouwwoningen vaak bestaande uit houten roosteringen. We verwijderen de roostering op voorhand, zo hinderen we zo weinig mogelijk het verkeer op drukke plaatsen.

Appartementen

Appartementen zijn vaak betonnen constructies, aangebouwd aan oudere wooncomplexen. Doordat je eveneens op grote hoogtes werkt, is dit een zeer aparte klus waar voorzichtigheid troef is.

Een goede voorbereiding is cruciaal, het gebouw moet voldoende losgezet worden en er komt heel wat manueel sloopwerk aan te pas.

Industriegebouwen

Bij de sloop van industriegebouwen moet extra rekening gehouden worden met het milieu. Vooraf gebeurt een grondige analyse om te zien of er geen schadelijke producten meer aanwezig zijn.

Deze constructies bestaan veelal uit metaal die met behulp van onze roterende schaar worden gesloopt.

Renovatiesloop

Dit zijn afbraakwerken waarbij slechts een deel van de pand word gesloopt.

Dit kan zowel binnen als buiten met als doel het gedeeltelijk verbouwen van of een herbestemming geven aan de woning / het gebouw.

Ontmantelen van gebouwen

Ontmanteling of het volledig strippen van gebouwen houdt in: het verwijderen van alle schijnwerk. uitbreken van valse wanden , vloeren, ... Meestal met als resultaat dat enkel de dragende structuur van het gebouw / de ruwbouw blijft staan.

Interesse? Contacteer ons