Over Wylagro

Dynamische onderneming in volle groei

Wylagro bvba te Reningelst is de geschikte partner voor al uw grond- en afbraakwerken. We zijn een jong, maar zeer dynamisch bedrijf die doorheen de jaren reeds een stevige stielkennis en reputatie heeft opgebouwd binnen de sector! 

Ons gespecialiseerd team staat paraat met een uitgebreid machinepark om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Een snelle, correcte en klantvriendelijke service bieden, staat bij ons centraal.

Interesse om met samen te werken? Contacteer ons

Jarenlange ervaring

  • 2000 - Wylagro bvba werd in 2000 opgericht door Wyseur Jeroen, en was toen voornamelijk actief in grondwerken.
  • 2005 - In 2005 nam Wylagro bvba het sloopbedrijf van Dedeckere Robert uit Gistel over, waardoor de activiteiten uitgebreid werden met afbraakwerken. Dankzij deze overname haalde Wylagro bvba 40 jaar extra ervaring binnen op het gebied van afbraakwerken.
  • Vandaag - We beschikken over een modern machinepark en een gemotiveerd team dat zich 200% inzet om al uw grond-, graaf- en afbraakwerken tot een goed einde te brengen. We werken meestal in opdracht van architecten, bouwpromotors, aannemers, industriële firma’s en particulieren. We zijn actief in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

     

Wat we doen?

U kunt voor alle soorten grondwerk bij ons terecht. Industrie, hoogbouw of particulier, Wylagro doet het allemaal. Ook leggen we parkings aan rond private en industriële gebouwen.