Grondwerken en omgevingsaanleg

U kan op ons rekenen voor diverse grond- en graafwerken!

  • Uitgraven van kelders, funderingen, vijvers, beerputten met daarbij eventueel ook het gieten van de vloerplaat
  • Verzetten van kleine of grote hoeveelheden grond, … 
  • Rioleringswerken
  • Plaatsen van regenputten

 

Professionele machines

Met ons uitgebreid machinepark hebben we voor elke klus de perfecte graafmachine. We geraken tot op de kleinste plekjes, ook binnen. 

Door de graafwerken is er vaak schade aan bvb opritten of parkings. Wij nemen de heraanleg graag voor onze rekening, zodat we uw woning of bedrijf netjes achterlaten. 

Omgevingsaanleg / aanleg parking

Naast afbraak- en grondwerken is Wylagro bvba ook gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van opritten en parkings in de meest uiteenlopende hedendaagse materialen, zowel industriëel als particulier. 

Uw parking laten aanleggen door Wylagro bvba verloopt zeer efficiënt, want u hebt slechts 1 contactpersoon voor de volledige parkingaanleg. 

Doordachte aanpak

Grondwerken doorvoeren of een nieuwe parking laten aanleggen, begint met een verkennend gesprek en plaatsbezoek. We werken daarna een plan van aanpak en een duidelijke prijsofferte uit, dit rekening houdend met uw vooropgestelde timing. 

Interesse? Contacteer ons

Grondstabilisatie

Grondstabilisatie met kalk of cement is onze absolute specialiteit!  Door de aankoop van hoogwaardig materiaal kunnen wij hierbij stofvrij werken.

Het is een efficiënte techniek, die economisch en ecologisch voordelig is. 

We verbeteren de kwaliteit van uw grond, en kan herbruikt worden voor ophogingen, aanvullingen of funderingen.